Video
October 26, 2021

Virkplan søger partnerskaber

Kunne du tænke dig at få vores softwareløsninger med i din portefølje? Og vil du stå stærkere på et marked, der i den grad er efterspørgsel på? Virkplan søger lige nu partnerskaber, så vi i samarbejde kan vækste endnu hurtigere, end vi kan hver for sig.

Virkplan søger lige nu partnerskaber, så vi i samarbejde kan vækste endnu hurtigere, end vi kan hver for sig.

Kunne du tænke dig at få vores softwareløsninger med i din portefølje? Vil du stå stærkere på det digitale marked, der i den grad er efterspørgsel på lige nu?

Kontakt os med det samme her

Virkplan er sat i verden for at give flere virksomheder mulighed for at gøre deres virksomhed datadrevet. Derfor har vi bygget vores egne softwaresystemer – vi sørger for al vedligeholdelse, hjælper til med opsætningen, og så står vi klar med al den support, der er brug for. Du er oppe at køre allerede indenfor et par dage.

Vores løsninger er bygget med slutbrugeren for øje. Det vil sige, at vi har skruet op for brugervenligheden og ned for funktioner og fagtermer, der alligevel kun forvirrer. Derfor skaber systemet endnu større værdi, end var det kun it-afdelingen, der forstår dem.

Vores softwareløsninger
Softwareløsningerne har vi her på hjemmesiden opdelt i fem moduler. Vores hovedprodukt er vores Business Intelligence platform Virkplan forretningsplatform, der er bygget op omkring PowerBI, men tilpasset til netop dig og gjort langt mere brugervenligt.

Vores Datastorage modul hjælper virksomheder med at skabe et samlet data warehouse, der integrerer og strukturer samtlige af deres data ét sted, hvorfra man således let kan arbejde videre med sine data.

Vores Task Management modul er en fokuseret udgave af et typisk service management system, der lader dig styre og holde overblik over projekter og opgaver. Dertil hører også vores JobDone app, hvor medarbejdere let kan tilgå netop deres opgaver, relevant dokumentation samt kvittere for udførslen af opgaver.

I tråd med Task modulet har vi netop fusioneret med virksomheden Effectlauncher, og vi har derfor kunne udvide vores portefølje med effectlauncher modulet. Dette er et projektstyringsværktøj særligt bygget til projekter indenfor produktlanceringer.

Slutligt tilbyder vores Robotic Process Automation modul ydelser indenfor automatisering af manuelle processer.

Lyder det som noget, du ser forretningsmuligheder i?

Digitale løsninger og digital forretningsledelse er en nødvendighed for at danske virksomheder kan holde sig konkurrencedygtige, og de danske SMV’er, der pt. halter efter på digitalisering, vil i stigende grad efterspørge softwareløsninger fra eksterne leverandører. Det skaber derfor en unik markedsmulighed for softwareløsninger som vores, der netop er skabt til brugere, der ikke nødvendigvis har den store it-faglige viden in-house.

Vi tilbyder en attraktiv belønningsmodel og sikrer naturligvis, at du får den nødvendige introduktion til vores systemer, så du er veludstyret til at give budskaberne videre.