Er du blevet nysgerrig på, hvad vi kan gøre for dig?

Hvis du har spørgsmål om vores tjenester eller gerne vil lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at forbedre din virksomhed gennem dataanalyse, kan du kontakte os ved at udfylde formularen nedenfor. Du kan også kontakte os via e-mail eller telefon. Vi ser frem til at høre fra dig!

Tak!

Vi kontakter dig hurtigst muligt
Ups! Noget gik galt. Prøv igen
Direktør og BI-ekspert

Roberto S. Bentsen

Guider dig sikkert gennem store IT projekter og BI ydelser. Er især stærk indenfor forretningsforståelse og komplekse data. Stifter af Virkplan sammen med Peter.

Direktør og Løsningsarkitekt

Peter Jul Jakobsen

Stærk og koordinerende proceskonsulent med blik for forandringsledelse og værdiskabende aktiviteter hos kunderne. Arbejder primært med Virkplan BI løsninger og optimering af arbejdsprocesser. Stifter af Virkplan sammen med Roberto.

System Arkitekt & Lead Developer

Heine Skov Kristensen

Stor erfaring i system sammenhænge og komplicerede databehandlinger. Arbejder med udvikling af Virkplan BI samt kundespecifikke udviklingsopgaver. Partner i Virkplan.

Softwareudvikler & Systemarkitekt

Thomas Meyer Hansen

Er især stærk indenfor udvikling af backend-systemer. Arbejder primært med at videreudvikle samt vedligeholde Virkplan platformen og JobDone appen.

Salgschef

Bent Grønvald Svendsen

Passioneret og ambitiøs salgsprofil. Sikrer og vedligeholder værdiskabende kunderelationer, hvor fuldt udbytte for kunden altid er i fokus.

IT projektleder

Jeanette Lena Dam

Proaktiv og ansvarsbevidst med stor erfaring i koordinering, planlægning og processer. Arbejder primært med projektstyring og sikrer med sin vedholdenhed og engagement at opgaverne følges til dør.

Kontorassistent

Anne Brinch-Maltesen

Administrativ kontorassistent i Virkplan. Sikrer med sin strukturerede og detaljeorienterede tilgang altid, at alle papirerne er iorden – herunder bogføring, indkøb, renskrivning af kontrakter, og fakturering.

Support

Jesper Sørensen

Support for Virkplan. Bred erfaring med at sætte brugeren i centrum, gennem inddragelse og workshops. Hvis der opstår problemer, så er det her du skal starte!

Managing Director

Heine Olsen

Managing Director i effectlauncher, der fusionerede med Virkplan i sommeren 2021.

Ove Lindbjerg Petersen

Har over 20 års erfaring indenfor international salg og marketing herunder brand- og category management. Er især stærk i at effektivisere marketing- og salgsfunktioner.

Kennet Petersen

Har igennem en lang årrække arbejdet med international salg og marketing herunder alt fra produkt-, brand- og category management til strategiudvikling og kommerciel optimering.