Nu har vi overblikket til at træffe de rigtige beslutninger
Apr 16, 2023

Nu har vi overblikket til at træffe de rigtige beslutninger

Hos Virkplan laver de løsninger, som skaber værdi, og de opgaver som løses, bliver udført meget tilfredsstillende og effektivt.

Om Virksomheden

The Call Company er en dansk virksomhed, der tilbyder telemarketing og kundeservice-løsninger til virksomheder. Virksomheden blev grundlagt i 2003 og har hovedkontor i København. The Call Company har specialiseret sig i at skabe kundeoplevelser og har blandt andet vundet priser for deres arbejde med at forbedre kundeoplevelsen for deres kunder. The Call Company tilbyder også digitale løsninger, herunder chatbots og andre AI-baserede kundeserviceteknologier, der kan hjælpe med at forbedre kundeoplevelsen og øge effektiviteten i virksomheder.

Hos The Call Company har vi optimeret vores interne beslutningsprocesser ved at skabe mere transparens i de data, som vi allerede har til rådighed i virksomheden.

Før vi kontaktede Virkplan, oplevede vi, at det tog rigtig lang tid at finde ud af, hvilke data vi skulle kigge efter. Det tog samtidig for lang tid at blive enige om, hvilke data, der gav mest værdi for virksomheden – de forskellige beslutningstagere i organisationen havde hver deres datasæt, som de mente, var mest interessant.

Derfor havde vi et ønske om at skabe en større gennemsigtighed med vores data og skabe et overblik over, hvordan vi kunne optimere arbejdsprocesserne med vores data. Det skulle tilføre en transparens i forhold til både vores KPI’er og data.

"Vi har optimeret vores interne beslutningsprocesser ved at skabe mere transparens i vores data."
Simon Agger, Direktør / CEO, The Company Group

Virkplan sikrede en velfungerende proces

Vi valgte at arbejde med Virkplan, da de havde kompetencer og erfaring med at sikre en velfungerende proces og skabe transparens i store mængder data. Virkplan er ligeledes meget jordnære og ærlige at samarbejde med. Det er noget, som vi sætter meget pris på, og derfor vil vi gerne anbefale andre at anvende Virkplan.

En anden fordel ved Virkplan er, at de har kontor tæt på os og havde mulighed for at komme forbi, når der opstod udfordringer. Der er ikke langt fra idé til handling, og de kan altid kontaktes.

Hos Virkplan laver de løsninger, som skaber værdi, og de opgaver som løses, bliver udført meget tilfredsstillende og effektivt. Man får virkelig noget for pengene. Samarbejdet med dem har været nøje processtyret, og det har gjort, at vi igennem hele forløbet har følt os i gode hænder.