Nu kan vi følge udviklingen time for time
Apr 16, 2023

Nu kan vi følge udviklingen time for time

Med Business Intelligence kan vi nu følge udviklingen time for time, så vi er bedre rustede til ikke at få for store overraskelser – hverken positive eller negative.

Om Virksomheden

Millpart er en ordreproducerende virksomhed beliggende i Skjern, der beskæftiger sig med bearbejdning af hydraulikrelaterede produkter, herunder hydraulikblokke, som de eksporterer til 10 forskellige lande fordelt på 4 forskellige kontinenter. Virksomheden beskæftiger i dag knap 50 medarbejdere, og med et produktionsareal på hele 4000 kvadratmeter, er der ingen tvivl om, at Business Intelligence er et fordelagtigt værktøj til at skabe overblik over virksomhedens mange processer.

Adgang til bearbejdede dataindsigter – døgnet rundt
Før samarbejdet med Virkplan har Millpart været afhængige af selv at trække data ud af deres ERP-system og lave manuelle rapporter i regneark for derefter at kunne bruge data strategisk. Det er naturligvis tidskrævende og skaber en vis forsinkelse på de indsigter, der ligger tilgængelige i data. Derfor fremhæver Niels Jørgen også især, hvordan Business Intelligence skaber værdi i form af den tilgængelighed, som de nu helt automatisk har til data.

Nu kører helt automatisk og afspejler derfor situationen i virksomheden netop nu.

“Den helt firkantede forskel er jo, at vi uden nogen indsats kan se data i realtid – vi skal ikke først printe eller trække data ud og hakke det ind i et regneark.”
Niels Jørgen Nielsen, CEO & Founder

I Millpart kan de nu følge alt fra:

  • Ordreflows
  • Lager
  • Specifikke omkostninger til materialedisponering og produktionsoutput

Alt sammen time for time uden selv at gøre nogen indsats. Det skaber ikke kun tidsbesparelser, men også et bedre og letforståeligt overblik, som både ledelsen såvel som økonomi- og planlægningspersonale kan bruge til at træffe bedre strategiske beslutninger.

Det, der er så godt ved Business Intelligence, det er jo, at det er real-time. Hver gang, at der bliver bogført noget, så ændrer tallene sig helt automatisk, og de er tilgængelige 24/7.
Niels Jørgen Nielsen, CEO & Founder