DOT har valgt Virkplan pga. god forretningsforståelse og fleksibilitet
Jun 15, 2023

DOT har valgt Virkplan pga. god forretningsforståelse og fleksibilitet

Vi har flere samarbejdspartnere omkring vores data og har også tidligere haft en Business Intelligence løsning, men det Virkplan kan levere, er meget mere end det

Om Virksomheden

DOT er Nordens førende full-service leverandør af overfladebehandling, der med omfattende leveringssikkerhed, logistikkæde og produktionskapacitet leverer kompromisløs overfladebehandling hver eneste dag.

"For det første har de en egenudviklet Virkplan platform, så vi ikke skal starte fra bunden med at bygge vores egen. For det andet har de en virkelig god forretningsforståelse, som hurtigt blev tydeligt for os, og som gør, at den løsning, vi har fået passer 100% til os. For det tredje oplærer de os i at lave vores egne rapporter. Det er alle vigtige parametre, som har gjort, at vi har valgt dem som samarbejdspartner, og det har vi bestemt ikke fortrudt” udtaler Mikkel Sejr, Business Development Manager hos DOT.

Konsulenthjælp og UX konsulenter

Virkplan forretningsplatform kan skræddersyes 100% til kunden, og derfor er de data, der er importeret grundlaget for de rapporter og dashboards, som kan leveres. Virkplan har lavet DOT’s datamodel og sørget for integrationen af data, og så bygger DOT selv deres rapporter med konsulenthjælp fra Virkplan. ”Vi ser det som en stor fordel, at vi kan bygge vores egne rapporter. Vi bliver klogere i processen, og vi bliver mere og mere klar over, hvilke analyser og rapporter, vi ønsker, når vi selv arbejder med det. Netop nu er udviklingen af dashboards i gang og også her viser det gode samarbejde sig. Virkplan udfører alt det tekniske i forhold til det overblik, vi ønsker og et designhus, som Virkplan har peget på, laver ved brug af UX konsulenter designet, så det bliver professionelt og brugervenligt. Mit ønske er, at vi får et dashboard pr. kunde, så vi til salgsmøder kan præsentere et professionelt overblik over vores samhandel med dem lige fra salgsvolumen, ordrestatus til evt. reklamationer” fortsætter Mikkel Sejr.

”Hvis jeg skal opsummere, det vi tror og håber på, at løsningen giver os, er det et detaljeret ledelsesværktøj til at følge vores produktions- og salgsperformance samt vores finansielle status. På den måde kan vi træffe endnu bedre beslutninger i fremtiden og dermed styrke vores konkurrenceevne” slutter Mikkel Sejr.

DOT – Dansk Overflade Teknik

DOT er Nordens førende full-service leverandør af overfladebehandling. Virksomheden har specialiseret sig i varmforzinkning, metallisering og maling af færdigbehandlede emner til en lang række industrier. Leveringssikkerhed og stor produktionskapacitet sikrer hver dag leverancer af kompromisløse overfladebehandlinger. DOT blev grundlagt i 1984 og beskæftiger i dag ca. 590 medarbejdere fordelt på ca. 400 medarbejdere i Danmark og ca. 190 i Sverige. Hovedsædet ligger i Fasterholt, og der er efter en lang række fusioner produktionsfaciliteter i Vildbjerg, Ferritslev, Køge og Stilling. Derudover har DOT produktionsfaciliteter i Sölvesborg, Eskilstuna, Halmstad, Rydsgård, Lysekil og Säffle i Sverige.