Virkplan integrerer Helios Auto i  Business Intelligence løsning
Jan 9, 2024

Virkplan integrerer Helios Auto i Business Intelligence løsning

Hoffmann Biler A/S havde brug for et mere detaljeret overblik over virksomheden herunder dybere indsigt i omkostninger og fortjeneste ved salg af biler. Derfor valgte de Virkplan platformen, som kan integreres med økonomisystemet Helios Aut

Om Virksomheden

Hoffmann Biler i Silkeborg er lokal erhvervs bilforhandler. Virksomheden har arbejdet med salg og service af busser, lastbiler og varevogne siden 2003, og i takt med en større kompleksitet i regnskabstallene, og et stort tidsforbrug i forbindelse med interne analyser blev Virkplan den perfekte løsning for dem. Løsningen understøtter forretningsmodellen om god service.

Detaljeretoverblik over forretningen

 Hoffmann Biler anvender som rigtig mange andre virksomheder i autobranchen Helios Auto til økonomistyring. Systemet viser alle basistal, men Hoffmann Biler havde også brug for overblik over en lang række andre parametre som f.eks. hvilke biler performer bedst i forhold til salg og service, omsætning pr. kunde indenfor hver enkelt varegruppe, produktivitet pr. medarbejder, produktivitet pr. afdeling mv. Alt dette og meget mere, har de fået overblik over med Virkplan platformen.

 

Virkplaner professionelle og servicemindede

 Jesper Hoffmann, ejer af Hoffmann Biler udtaler: ”Det har været en fantastiskoplevelse at få Virkplan platformen. Folkene i Virkplan er meget professionelle og servicemindede. Vi bestilte ikke bare en løsning og fik besked om, at nu varden sat op. Nej de kom ud og lavede løsningen sammen med os og satte siggrundigt ind i vores forretning. Det gør jo hele forskellen. De er i det hele taget gode, reelle folk, der brænder for det de laver og for deres kunder. Det kan man tydeligt mærke, og det er meget positivt.”

 

Og Jesper Hoffman fortsætter: ”Med løsningen kan vi basere vores ledelse på fakta, som vi har adgang til 24/7, og vi kan på en nem måde finde årsager til regnskabstallene og splitte en konto op. Vores nøglemedarbejdere som vores lageransvarlig og værkstedsansvarlig kan følge deres afdelinger nøje og aflæse både tidsforbrug og økonomi. Det er de meget glade for og det gør det nemmere at lede afdelingerne. Vi er senest gået i gang med at bruge projektstyringsværktøjet, som også ligger på Virkplan platformen. Via det kan vi styre alle vores processer og opgaver i forbindelse med et bilsalg. Det gør, at vi ikke overser noget, og det er faktisk meget værdifuldt.”