En enkel og hurtig løsning på et problem, vi havde haft længe
Apr 16, 2023

En enkel og hurtig løsning på et problem, vi havde haft længe

Det har været et meget konstruktivt og positivt samarbejde, og de har med PilotBI forstået at finde en enkel løsning, som fungerer i hverdagen.

Om Virksomheden

EWII er et dansk energi- og kommunikationsselskab, der leverer el, gas, fjernvarme, vand og kommunikationsløsninger til private og erhvervskunder i Trekantområdet i Jylland. EWII blev grundlagt i 2007 og er en fusion af fire tidligere kommunalt ejede selskaber i Kolding, Fredericia, Middelfart og Billund kommuner. EWII har også fokus på bæredygtighed og tilbyder forskellige grønne løsninger, herunder solcellepaneler og varmepumper, samt energirådgivning til deres kunder.

Hos Ewii Fibernet har vi kunder i hele Trekantsområdet, som vores 25 teknikere kører ud og servicerer efter behov. Vi havde behov for at få et bedre overblik over den geografiske fordeling af opgaverne, så vi kunne planlægge vores teknikeres tid mere hensigtsmæssigt. Det har vi fået med PilotBI.

Vi manglede geografisk overblik over vores opgaver

De kørende teknikeres opgaver bliver styret af to medarbejdere på kontoret. I vores IT-system kan vi se opgaverne, og de administrative medarbejdere planlægger og fordeler opgaverne ud til de enkelte teknikere. IT-systemet skulle egentligt også kunne give os et overblik over, hvor opgaverne befandt sig geografisk, men det fungerede bare ikke. Derfor blev planlægningen alt for ofte tilfældig, og vores teknikere risikerede at vinke til hinanden flere gange om dagen, fordi de kørte i de samme områder, ligesom der andre gange blev kørt lange stræk efter en enkelt opgave.

Det er både dyrt, spild af tid og frustrerende for medarbejderne, når planlægningen af opgaverne ikke fungerer ordentligt. Derfor blev jeg anbefalet at kontakte Virkplan, og det har jeg været meget glad for. Det har været et meget konstruktivt og positivt samarbejde, og de har med PilotBI forstået at finde en enkel løsning, som fungerer i hverdagen.

“Jeg vil gerne anbefale Virkplan samt deres produkt PilotBI til andre. Ikke mindst på grund af deres konstruktive og positive tilgang til samarbejdet. De ser flere muligheder end begrænsninger, er nemme at komme i kontakt med og leverer som aftalt til den aftalte tid.”
Morten Block, Afdelingsleder, Ewii Fibernet A/S

Vi fik en enkel løsning, vi kunne bruge med det samme.

Jeg oplever ofte, at IT-projekter kan blive meget ”langhårede”, og jeg var ikke interesseret i at begynde på et stort og tidskrævende projekt. Derfor var det meget positivt, at Virkplan var i stand til at forstå vores udfordring og finde en løsning, uden det krævede mange, lange møder og tekniske beskrivelser. Løsningen med PilotBI var også så enkel, at vi umiddelbart kunne komme i gang med at bruge den med det samme, uden der skulle afholdes lange uddannelser eller læses tykke manualer.