Er du blevet nysgerrig på hvad vi kan gøre for dig?

Virkplan ApS

Yrsavej 36 st.
8230 Åbyhøj

(+45) 24 69 67 69
[email protected]
CVR nr. 38513583

Du kan med fordel også bruge vores chat-funktion her på siden – så får du svar direkte i din messenger-indbakke.

Roberto S. Bentsen

Erfaren IT projektleder og systemspecialist. Guider dig sikkert gennem store IT projekter og BI ydelser. Er især stærk indenfor forretningsforståelse og komplekse data. Stifter af Virkplan sammen med Peter.
LinkedIn

Peter Jul Jakobsen

Stærk og koordinerende proceskonsulent med blik for forandringsledelse og værdiskabende aktiviteter hos kunderne. Arbejder primært med Virkplan BI løsninger og optimering af arbejdsprocesser. Stifter af Virkplan sammen med Roberto.
LinkedIn

Heine Skov Kristensen

System arkitekt og lead developer med stor erfaring i system sammenhænge og komplicerede databehandlinger. Arbejder med udvikling af Virkplan BI samt kundespecifikke udviklingsopgaver. Partner i Virkplan.
LinkedIn

Lars T. Christiansen

Seniorkonsulent med over 18 års erfaring indenfor økonomistyring og Business Intelligence. Stærk strategisk og finansiel indgang til BI på grund af sin baggrund som økonomichef og business controller. Partner i Virkplan.
LinkedIn

Henrik Spanggaard

Kommerciel direktør i Virkplan. Stærk profil indenfor salg, strategisk ledelse og forretningsudvikling med 10 års erfaring i forsyningsbranchen. Sikrer og vedligeholder værdiskabende kunderelationer, hvor fuldt udbytte for kunden altid er i fokus.
LinkedIn