Tøv ikke med at
kontakte os

Vi er altid glade for at snakke med vores kunder, så stik hovedet forbi og få en kop kaffe og en uforpligtende snak.

Teamet bag Virkplan og PilotBI består af 5 personer. 3 seniorkonsulenter, en udvikler og en marketing koordinator.
Teamet

Mød vores team

Peter Jul Jakobsen, Seniorkonsulent og partner hos VirkPlan. Medudvikler af PilotBI.
Peter Jul Jakobsen
Proceskonsulent med blik for forandringsledelse og værdiskabende aktiviteter hos kunderne. Arbejder primært med PilotBI løsninger og optimering af arbejdsprocesser. Tegner ledelsen i Virkplan, sammen med Roberto.
Roberto Bentsen er medudvikler af business intelligence systemet PilotBI. Senior konsulent med mange års erfaring indenfor IT og Business Intelligence.
Roberto S. Bentsen
Erfaren IT projektleder og systemspecialist. Arbejder med store IT projekter og BI ydelser. Er især god til komplekse data og forretningsforståelse. Tegner ledelsen i Virkplan, sammen med Peter Jul.
Peter har mange års erfaring med projektstyring og konsulentarbejde, og arbejder også med Business Intelligence systemet PilotBI.
Peter Halkjær Kragelund
Seniorkonsulent og IT projektleder med speciale i agile og scrum inspirerede projektmodeller. Arbejder primært med store IT projekter samt PilotBI løsninger.
Heine udvikler og forbedre hele tiden Business Intelligence systemet PilotBI og er hjernen bag kodningen hos Virkplan.
Heine Skov Kristensen
System arkitekt og lead developer med stor erfaring i system sammenhænge og komplicerede databehandlinger. Arbejder med udvikling af PilotBI samt kundespecifikke udviklingsopgaver.
Anne Mette er markedschef og arbejder med forretningsudviking og udvikling af PilotBI- og QGIS-løsninger.
Anne Mette Møller
Markedschef med passion for data og altid nysgerrig på organisationers udfordringer. Arbejder primært med forretningsrådgivning og udvikling af PilotBI- og QGIS-løsninger.
Kontakt

Stik hovedet ind forbi til en kop uforpligtende kaffe