Sylan optimerer forretningen med Virkplan løsning
Apr 8, 2024

Sylan optimerer forretningen med Virkplan løsning

Entreprenørvirksomheden Sylan A/S har fået et detaljeret live overblik over deres nøgletal med Virkplan Business Intelligence. Det gør dem i stand til at reagere hurtigere og optimere deres forretning.

Om Virksomheden

SYLAN AS er specialister i bygningsrenovering og fugtsikring. Med ca. 60 ansatte og rigtig mange byggesager er der brug for overblik over både produktion, salg og økonomi, og det har de fået med Virkplan Business Intelligence.

Vigtige nøgletal og tidsbesparelser

”Det var vores bestyrelse, der ønskede flere nøgletal, som både skulle være tilgængelige live, og som kunne hente data fra vores byggestyringssystem, Minuba og økonomisystemet. Det har Virkplan Business Intelligence løst for os, og nu tror vi ikke længere – nu véd vi. Vi kan med løsningen komme helt ind til kernen og reagere på små afvigelser, som kan være meget vigtige for vores projekter og den performance, vi har på dem. Vi kan allokere ressourcer der, hvor afkastet er størst, og vi kan sætte ind med ekstra personale, hvis der er brug for det. Selvom vi er ejerledere og har en god fornemmelse for vores forretning, har det givet os et væsentligt nyt indblik” - udtaler medejer og direktør Aage Graff fra Sylan, og fortsætter:

”Virkplan er dertil meget servicemindede, og de gange, vi er kommet med ændringsønsker, er de lynhurtige til at forstå vores problemstilling og ændre løsningen. En anden vigtig ting er, at vi sparer virkelig meget tid, efter vi har fået denne løsning. Før brugte vi mange timer på at finde tal i vores systemer, som nu leveres automatisk.”

Overblik over salget

Virkplan Business Intelligence giver også overblik over salget i SYLAN. Dashboards viser hvor mange tilbud, der er afgivet, hvor mange ordrer der er i pipeline, hvor salget ligger geografisk, og hvordan salget ligger ift. budget både totalt og på den enkelte sælger. Det er noget sælgerne sætter stor pris på. Samtidig følges produktionen tæt, og økonomien sammenholdes med de færdiggørelsesgrader, der vises i byggestyringen.

”Vi har fået en rigtig god sideeffekt med i løsningen. Den gør os mere attraktive som arbejdsplads særligt i forhold til unge mennesker, og det er jo et stort plus i tider, hvor det er svært at få kvalificeret arbejdskraft.”