Virkplan laver unik løsning til tøjbranchen
Apr 8, 2024

Virkplan laver unik løsning til tøjbranchen

Tøjfirmaet Coze Aarhus A/S har fået en unik Business Intelligence løsning hos Virkplan ApS. Virkplan forretningsplatform kombinerer økonomiske data med tekstilsystemet SPY og giver et unikt overblik over forretningen.

Om Virksomheden

Coze Aarhus har været datadrevet i mange år, og ledte derfor efter en leverandør, der kunne tage dem til næste niveau. Det fandt de i Virkplan. Coze Aarhus er 35 år gammel og designer og sælger tøj i hele Europa. De har en stærk position i Skandinavien, og er særligt stærke på den bæredygtige udvikling, dels igennem klassisk og tidløst kvalitetstøj, og dels gennem fokus på arbejdsforhold og hensyn til miljøet i materialevalg. Hos Coze Aarhus ved de, at tekstilindustrien kan blive langt mere miljørigtig og bidrager selv til det hver eneste dag.

Tøjfirmaet Coze Aarhus A/S har fået en unik Business Intelligence løsning hos Virkplan ApS. Virkplans forretningsplatform kombinerer økonomiske data med tekstilsystemet SPY og giver et unikt overblik over forretningen.

”Det er unikt, at vi nu uden nogen indsats 24/7 har et detaljeret overblik over vores forretning. Virkplan er lykkes med at kombinere data fra SPY med vores økonomisystem og med data fra en række andre datakilder, og det er unikt. Det giver os et samlet overblik og sparer os en masse tid. Samtidig giver det os tryghed i beslutningerne” udtaler Jonas Bruun Nørgreen, som er CFO i Coze Aarhus.

Vi er nu i stand til at give alle i virksomheden et overblik over vores forretning, og vi har fået værktøjer til salgsledelse, som kan meget mere, end vi tidligere har kunnet. Virkplan er super stærke til Data Merging, og de har selv haft dialogen med SPY i forhold til at få løsningen implementeret. Det er vi godt tilfredse med. I det hele taget er der ingen begrænsning ift. de fremtidige overblik og indsigter, vi kan få med dette system. Vi har netop igangsat næste step, som inkluderer data fra webshops, Instagram og Facebook, så vi kan blive i stand til at se, hvor salget genereres. Det bliver værdifuldt for os.

Jonas Bruun Nørgreen
CFO, Coze Aarhus