Projekt- og forandringsledelse

Vi forbereder os altid grundigt før vi mødes med vores kunder

Projektledelse

Virkplan har på baggrund af mere end 20 års erfaring med projektledelse og procesoptimering udviklet et forløb, hvor vi i samarbejde med din virksomhed udreder og identificerer de største potentialer samt opstiller ambitiøse og konkrete implementeringsaktiviteter, der matcher jeres virksomhedsstrategi.

Således får I, med et minimum af indsats, et tydeligt billede af jeres optimale målepunkter for processer samt et forslag til optimeringspotentialer og konkrete handlingsplaner for jeres procesoptimering.

Det er den samme viden og kompetencer, som vi benytter til at bedrive projektledelse. Vi har flere certificeringer og har sammensat en ”best practice” inden for projektledelse.

Hos Virkplan elsker vi at arbejde tæt sammen med vores kunder, og sætter en stor ære i at skabe værdi.

Forandringsledelse

Står din organisation over for en forandring, giver vores konsulenter dig støtte, rådgivning og sparring i alle faser af forandringsprocessen.

Du drager nytte af vores store erfaring inden for procesoptimering, change-management og implementering i alle forandringens faser.

Vores fokus er på resultatet, tiden, ressourcerne, samt på at sikre forankring og vidensdeling. Ikke mindst er kommunikation vigtigt, når medarbejderne i en virksomhed skal ledes trygt gennem et forandringsforløb.