Projekt- og forandringsledelse

Vi forbereder os altid grundigt før vi mødes med vores kunder

Projektledelse – få succes med dit projekt

Undgå at de forkerte projekter sluger ressourcerne, folk bunder under for presset og at resultaterne af de rigtige projekter udebliver.

Virkplan har på baggrund af mere end 20 års erfaring med projektledelse og procesoptimering udviklet et forløb, hvor vi i samarbejde med din virksomhed udreder og identificerer de største potentialer og opstiller ambitiøse, konkrete implementeringsaktiviteter, der matcher jeres virksomhedsstrategi.

I får et tydeligt billede af jeres optimale målepunkter for processer, forslag til optimeringsmuligheder og konkrete handlingsplaner til jeres procesoptimering.

Det er den samme viden og kompetencer, som vi benytter til at bedrive projektledelse. Vi har flere certificeringer og har sammensat en ”best practice” inden for projektledelse.

Hos Virkplan elsker vi at arbejde tæt sammen med vores kunder, og sætter en stor ære i at skabe værdi.

Forandringsledelse

Har du brug for at styrke din viden og færdigheder indenfor forandringsledelse?

Så er vores konsulenter klar med støtte, rådgivning og sparring i alle faser af jeres forandringsproces.

Du drager nytte af vores store erfaring inden for procesoptimering, change-management og implementering i alle forandringens faser.

Vores fokus er på resultatet, tiden, ressourcerne og på hele tiden at sikre forankring og vidensdeling. Og så er kommunikationen altafgørende, når dine medarbejdere skal trygt igennem et forandringsforløb.