Ydelser

Virkplan har mere end 25 års erfaring i IT projektledelse og procesledelse af både store og små projekter – vi kender teorierne, værktøjerne og ved, hvad der virker i praksis.

Virkplan har mere end 25 års erfaring i IT projektledelse og procesledelse af både store og små projekter – vi kender teorierne, værktøjerne og ved, hvad der virker i praksis.
Ydelser

Vi tilbyder en bred
vifte af ydelser.

Business Intelligence Konsulenter

Er I ved at bygge jeres eget Business Intelligence system, så står vores erfarne BI konsulenter klar til at hjælpe med sparring, rådgivning og/eller udførelse.
Vi udvikler hele tiden på vores PilotBI system, hvilket vores lead developer Heine står for.
Det kendte PilotBI logo med grafen inde i skyen, som symboliserer clouden.

PilotBI

PilotBI er et cloudbaseret Business Intelligence system, der giver alle i virksomheden overblik og indsigt.
PilotBI er et cloudbaseret Business Intelligence system, der giver alle i virksomheden overblik og indsigt. Resultatet er, at man kan muliggøre datadreven ledelse og forvente en stor tidsbesparelse for intern rapportering.

Projekt- og forandringsledelse

I samarbejde med din virksomhed udreder og identificerer vi de største potentialer, samt opstiller ambitiøse og konkrete implementeringsaktiviteter, der matcher jeres virksomheds strategi.
Notesbog og computer med PilotBI på skærmen

Robotic Process Automation (RPA)

Det er ikke til at komme uden om software robotter, også kaldet Robotic Process Automation, til optimering af manuelle arbejdsprocesser, nu og ikke mindst i fremtiden. Softwarerobotter sikrer hurtig og fejlfri løsning af tids- og ressourcekrævende opgaver. Med robot software implementeret i virksomheden frigøres store mængder tid, som kan anvendes på udvikling i stedet for administration. Administrative rutineopgaver i virksomhedens eksisterende IT-systemer kan med fordel løses af robot software, som ovenikøbet har lavere fejlprocent i de løste opgaver end ved manuel håndtering.

Vi faciliterer din virksomheds implementering af Robotic Process Automation. Forud for implementeringen ligger naturligvis et indgående arbejde med kortlægning af hvilke processer, som giver mest værdi at optimere ved hjælp af Robotic Process Automation.

Vi er store fortalere for at komme i gang med at prøve RPA. At turde lave nogle små løsninger hurtigt, for at få de umiddelbare og hurtige gevinster.

Vi faciliterer din virksomheds implementering af Robotic Process Automation

Sharepoint, Teams og Flows

De fleste virksomheder har et Microsoft abonnement, men benytter ikke det fulde potentiale. Programmer som Sharepoint, Teams, Flows og PowerApps giver store muligheder for struktur og automatisering.

Du kan styrke samarbejdet mellem dine projektteams og afdelinger, ved at tilpasse dine Sharepoint sites. Du kan sikre en ensartet og struktureret dialog for projekterne i Teams. Det giver overblik og fjerner mange af de mails, hvor man er på som CC.

Ved at benytte Flows kan du omdanne komplekse arbejdsprocesser til automatiserede handlinger. Du kan udbygge dine sites, projektdiskussioner, formularer og andre arbejdsprocesser med PowerApps for at få en god digital oplevelse til at passe på alle enheder.

Vi har overblikket over hvilke muligheder, som et Microsoft abonnement giver jer, og kan rådgive jer om brugen. Ofte kan ret komplekse opgaver, løses med helt standard løsninger.

Vi både rådgiver, faciliterer og sætter løsningerne op hos jer. Vi er ikke forhandlere af Microsoft produkter – vi er blot gode til at bruge dem.

Virkplan - Intelligent business. Robotic Process Automation, BI konsulenter, mm.

Power BI

Power BI er Microsofts tjeneste til datavisualisering og forretnings analyser. Det er et fantastisk værktøj til få indsigt i dine data og skabe rapporter, der fortæller budskabet på en interaktiv måde.

Power BI kan give store gevinster for din virksomhed – hvis det bruges rigtigt. Kunsten at begrænse sig, for at vise det som skaber værdi, er en disciplin i sig selv.

Virkplan bruger blandt andet Power BI som en del af PilotBI systemet, og har derfor stor erfaring med fordele og ulemper.

Vi kan hjælpe dig med at komme i gang, samt rådgive dig undervejs i processen. Vi supporter ofte vores kunder med en kort sparring og rådgivning, for at komme videre med deres eget BI projekt.

Vi bidrager gerne med at dygtiggøre vores kunder, så de kan laves deres egne BI rapporter.

Kombinationen af forretnings forståelse og at kunne arbejde med data er en af vores styrker for at skabe hurtigt værdi hos kunderne.

Virkplan bruger blandt andet Power BI som en del af PilotBI systemet, og har derfor stor erfaring med fordele og ulemper.

Excel

Alle kender Excel og næsten alle bruger Excel.

Excel er ikke til at komme uden om, og de fleste er efterhånden ret erfarne i brugen af det. Der sker dog meget med Excel – og en del af dette lidt bag facaden. Hele strukturen omkring datakilder, regler m.m. har gennemgået store ændringer.

Det er en kunst at kunne begrænse sig – og det gælder især med brugen af Excel.

Vi hjælper virksomheder med udvikling og support af deres mere komplekse Excel løsninger. Ofte skal brugen af Excel ses som et supplement til de andre Microsoft løsninger. Det rådgiver vi gerne omkring.

Vi har stor erfaring i VBA og visualisering i Excel.

Vi hjælper virksomheder med udvikling og support af deres mere komplekse Excel løsninger.

Kontakt os idag for et uforpligtende tilbud

Vi giver gerne en kop kaffe eller kommer forbi til en snak omkring jeres udfordringer.