Vil du arbejde et sted, hvor du kan bruge din kreativitet og prøve forskellige teknologier af, udleve dine ambitioner og udvikle dig – alt sammen med fokus på work/life balance?
Så er du måske vores nye softwareudvikler.

Virkplan er et et konsulenthus/startup med stor passion og mange års erfaring med business intelligence, projektledelse, processer og data. Virkplan laver BI- og dataløsninger, som skaber stor værdi hos vores kunder med det samme. Og til dét, har vi nu brug for din hjælp.

Vi startede ud i 2017 og prioriterer kreativ problemløsning, åben kommunikation og et fladt hierarki. Så her har du virkelig mulighed for at øge din indflydelse og være med til at bygge noget op sammen med os.

Hvem er du?
Du går op i dit håndværk, er nysgerrig og holder dig opdateret på dit felt. Du er selvstændig og trives med ansvar. Du går op i at det, du laver, er i orden. Du kommer til at arbejde med:

• Primært Microsoft teknologier – .NET Core / C# ’
• Mulighed for at lege med nye teknologier som Blazor og Flutter

Derudover er erfaring med Angular og Azure et plus.

Der bliver altid kastet nye gode ideer i luften under team møderne

Om jobbet
Blandt dine kommende kolleger finder du et team af erfarne specialister og yngre, håndplukkede talenter, og vi glæder os til at byde dig velkommen. Du bliver en del af et agilt udviklingsmiljø og får stor mulighed for at sætte dit præg på udviklingen hos os.
Jobbet består primært af udviklingsopgaver i både frontend og backend. Men supportopgaver vil også være en del af jobbet, så her er det vigtigt, at du trives i denne rolle, er lyttende og løsningsorienteret.

God work-life balance
Work-life balance er et yderst fortærsket begreb, men konceptet er reelt nok. Derfor har vi et godt sammenhold på kontoret, fleksible arbejdstider, kontorgolf, alle de gode k’er (kaffemaskine, kontorsnacks og køleskab), en arbejdsplads tæt på offentlig transport og en god frokostordning.
For vi går op i, at man har det godt, når man går på arbejde – det er den eneste holdbare måde at udvikle software på.

Ansøgning og ansættelse

Opstart er hurtigst mulig og løn aftales efter kvalifikationer. Skulle du have spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Peter på (+45) 24 69 67 69.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV og eventuelle udtalelser på peter@virkplan.dk. Send det gerne så hurtigt som muligt og allersenest d. 31. marts 2020.