Grafik af myter om BI. En lup, der viser et billede af hænder på tastetur og ikoner fra dashboards.

‘BI-software kan ikke betale sig for små og mellemstore virksomheder’

At udvikle strategier og beslutninger baseret på analyserede data er på ingen måde forbeholdt store virksomheder. Heller ikke at optimere og forbedre sine forretningsprocesser. Det kan være lige så relevant som mindre virksomhed at analysere på kundeordrer, administrere lagerbeholdning/produktion eller evaluere performance på salgsteamet. Det er en måde at beskytte virksomheden på mod uforudsete omkostninger eller udfordringer i driften.

 

‘Business intelligence og big data er kun egnet til bestemte brancher og områder’

Arbejdet med data kan hjælpe med at gøre processer mere effektive, identificere og reducere risici eller optimere beslutningsprocesser. Dataanalyse er dog ikke kun egnet til industri eller handel.


BI er for eksempel allerede udbredt i sundhedsvæsenet, hvor man analyserer på patientdata for at undersøge effektiviteten af forskellig medicin og behandlinger. Databehandlingen bidrager og støtter således lægerne i deres søgen efter den optimale behandling af sygdomme.
Business intelligence og dataanalyse giver mange fordele for næsten enhver datavidenskabelig virksomhed – uanset virksomhedens størrelse, branche eller eksisterende datakilder.

 

Hvilket Business Intelligence-værktøj skal du så investere i?

Vi anbefaler selvfølgelig vores værktøj, PilotBI, fordi det er cloudbaseret, skalérbart og kan udvides over tid. Derudover er der fjernadgang, så dine medarbejdere har adgang til vigtige diagrammer, grafer og forretningsdataindblik til møder, mens de rejser eller arbejder hjemmefra.

Men hvilket værktøj, der er det rigtige for dig, afhænger af, hvordan du planlægger at bruge business intelligence og analyse samt hvordan din virksomhed ser ud og hvilke andre behov, du har. Og til det er du også mere end velkommen til at hive fat i Virkplan og spørge dig til råds.

Kontakt os i dag på (+45) 24 69 67 69 og hør mere om, hvordan vi konkret kan hjælpe din virksomhed.