Hvem er vi
hos Virkplan

Læs mere om virksomheden,
hvordan vi arbejder, mm.

Virkplan er et konsulenthus med fokus på IT, processer og data.

Virksomheden

Virkplan blev stiftet i 2017 med ønsket om at skabe den moderne arbejdsplads. En arbejdsplads som gav de bedste betingelser for sameksistensen af arbejde og privatliv – for derigennem at tiltrække de bedste medarbejdere. Virkplan er en virksomhed, som kunder vælger til, på grund af det faglige niveau og den alsidige indsigt hos medarbejderne.

Vi har en stor passion for og mange års erfaring med projektledelse, processer og data. Vi ønskede at skabe et konsulenthus, der lavede løsninger, der umiddelbart skabte værdi hos kunderne.

Derudover så vi en markedsmulighed i forhold til Business Intelligence. Det har før har været forbeholdt de store virksomheder, som havde råd til at bygge deres eget system fra bunden. Derfor skabte vi PilotBI, som er det første system på markedet, som er mere eller mindre en plug’n’play løsning. PilotBI kan værre oppe at køre indenfor få dage, men er stadig et custom BI system. Derigennem har vi gjort Business Intelligence tilgængeligt for små og mellemstore virksomheder.

PilotBI udvikler vi løbende, så det følger med tiden. At have et BI system der understøtter vores konsulentarbejde og omvendt, har vist sig som en essentiel del af vores arbejde.

Udover det daglige arbejde bliver der også spillet golf, bordfodbold og drukket øl, når der skal hygges mellem kollegaerne.

Sådan arbejder vi

Vi har stor fokus på at være en virksomhed, der ikke overkomplicerer løsningerne. At få en hurtig succes og have en klar exit-strategi for projekterne er vigtigt for os.

Vi har adresse i Aarhus, men løser opgaver over hele landet. Vi rejser også med vores kunder til udlandet til de opgaver, hvor der er behov for dette.

Kundernes opgaver løses af både egne og eksterne folk. Altid styret og med fuldt ansvar af Virkplan. Arbejdsområderne spænder bredt, og vi har derfor opbygget et netværk af ressourcer med forskellige kompetencer.

PilotBI er altid under udvikling hos Virkplan