Hvem er vi
hos Virkplan

Læs mere om virksomheden,
hvordan vi arbejder, mm.

Virkplan er et konsulenthus med fokus på IT, processer og data.

Virksomheden

Virkplan blev stiftet i 2017 af Peter og Roberto. Fordi der manglede en konsulentforretning, der turde lægge hånden på kogepladen ude hos kunden under de store IT-projekter. En forretning, der turde tage det fulde ansvar, tage en risiko og dele ud af erfaringerne.

Der manglede et mellemlag mellem highend-ledelseskonsulenten, der lavede de flotte rapporter til implementering og projektlederen, som var arme og ben og ellers bare gjorde, som han fik besked på.

Så vi besluttede os for at Virkplan skulle være dét mellemlag. Vores kunder vælger Virkplan til på grund af det faglige niveau og den alsidige indsigt, der er hos vores medarbejdere.

Vi har en stor passion for og mange års erfaring med projektledelse, processer og data. Målet fra start af var at skabe et konsulenthus, der laver løsninger og som skaber værdi hos kunderne med det samme.

Og så så vi en markedsmulighed i Business Intelligence. BI har nemlig før har været forbeholdt de store virksomheder, som havde råd til at bygge deres eget system fra bunden.

Derudaf opstod PilotBI. Det er det første system på markedet, som er mere eller mindre en plug’n’play løsning og som kan værre oppe at køre indenfor få dage.
PilotBI er stadig et custom BI system, men er nu gjort tilgængeligt for små og mellemstore virksomheder.

Udover det daglige arbejde bliver der også spillet golf, bordfodbold og drukket øl, når der skal hygges mellem kollegaerne.

Sådan arbejder vi

Vi har stor fokus på at være en virksomhed, der ikke overkomplicerer løsningerne. At få en hurtig succes og have en klar exit-strategi for projekterne er vigtigt for os.

Vi har adresse i Aarhus, men løser opgaver over hele landet. Vi rejser også med vores kunder til udlandet til de opgaver, hvor der er behov for dette.

Kundernes opgaver løses af både egne og eksterne folk. Altid styret og med fuldt ansvar af Virkplan. Arbejdsområderne spænder bredt, og vi har derfor opbygget et netværk af ressourcer med forskellige kompetencer.

PilotBI er altid under udvikling hos Virkplan