Business Intelligence Module
Datastorage Module
Processing Module
RPA Module
Task Module

RPA Module

Med Virkplan Robotic Process Automation modul får du hjælp til opbygning og afvikling af software robotter. Dette modul er relevant for dig, der gerne vil have automatiseret arbejdsgange, men ikke har dine egne robotter eller et sted, hvor de kan ”bo”.

Derudover bruger vi også RPA til web-applikationer, hvor data ikke umiddelbart er tilgængeligt via API – så sender vi bare en robot ind og henter den i stedet.

Se priser

Slide BEHOV DATA

Bliv klogere på Robotic Process Automation

Hvad kan robotten så egentlig hjælpe med?

Softwarerobotter kan løse mange forskellige opgaver, og vi hjælper dig naturligvis med at kortlægge hvilke processer, som giver mest værdi at optimere ved hjælp af RPA. Vi kan f. eks sætte din robot op til at opfange og overlevere specifikke informationer, sørge for opdatering og indtastning af data eller udsende e-mails. Vi kan indstille disse processer til at sætte i gang ved bestemte ’triggere’, på bestemte tidspunkter eller du kan selv manuelt sætte dem i gang. Faktisk kan din robot udføre mange af de samme opgaver, som du selv kan på en computer – så hvorfor ikke lade den stå for de gentagende og rutineprægede opgaver, så du kan brilliere dér, hvor robotten ikke kan følge med.

Lavere omkostninger og mere værdi

Ikke nok med, at en softwarerobot gør det muligt for dine medarbejdere at bruge deres kompetencer i mere værdiskabende sammenhænge, så kan den også sikre dig lavere omkostninger. Ved at automatisere jeres processer med RPA frigives der nemlig både tid og ressourcer. På denne måde er der altså brug for færre hænder til de administrative opgaver. Samtidig kan du sikre dig, at kompetente medarbejdere kan fokusere deres tid på at skabe resultater og værdi for din virksomhed. Dertil kommer, at dine medarbejdere uden tvivl også vil værdsætte denne arbejdsfordeling mellem dem og robotten. Det må da være, hvad man vil kalde en win-win situation.

Lad din robot stå for de kedelige rutineopgaver

Byd velkommen til din nye medarbejder – softwarerobotten. Den kræver hverken kontorplads eller frokostpauser, til gengæld kan den overtage en lang række kedelige rutineopgaver. Administrative rutineopgaver i virksomhedens eksisterende IT-systemer kan nemlig med fordel løses af en softwarerobot, som ovenikøbet sikrer en lavere fejlprocent end ved manuel håndtering. På denne måde kan du altså optimere manuelle arbejdsprocesser og frigive tid, der kan bruges langt mere værdifulde steder end på administrative opgaver.

Kom i gang med RPA Module i dag

Se pakker og priser
Artikel

To-do listens interaktive efterkommer

Kom ind bag kulissen og hør mere om hvilken udviklingsprocess, der ligger bag vores Task…
Video

Video: Overvåg data

Hvad er pointen med datadrevet ledelse, hvis din data er forældet? Data passer desværre ikke…
Video

Video: Hvad koster Business Intelligence?

Vi sætter en pris på Business Intelligence! Selvom det kan være fristende at undgå, så…
Nyhed
Mød vores nye kommercielle direktør
Video
Video: Live ordredata
Nyhed
Release – PilotBI 3.0