Business Intelligence Module
Datastorage Module
Processing Module
RPA Module
Task Module

Datavisualisering i realtid

Med Virkplan BI har du altid din data ved hånden. Visualiseret, så du let kan se sammenhængene mellem dine datakilder i realtid og dermed være i stand til at træffe bedre beslutninger. Dette er det bedste sted at starte for dig, der gerne vil åbne op for mulighederne igennem datadrevet ledelse – også selvom du måske allerede har et Microsoft Power BI abonnement. Vores system er nemlig også bygget på Power BI, men fordelen for dig er, at vi sørger for at integrere dine datakilder, bygger dine dashboards og giver dig lige de indsigter, som du kunne tænke dig. Vi har en solid erfaring med, hvordan forskellige brancher og industrier kan udnytte deres data på innovative måder og lader os ikke begrænse af standardiserede løsninger.

Så om du er ny i gamet eller allerede har stiftet bekendtskab med Business Intelligence, så er der rigeligt med fordele i at lade os bygge din BI platform eller måske bare hjælpe dig med at udbygge det, så det kan skabe endnu mere værdi for dig og din virksomhed.

Se priser

Slide

Så let fungerer det

Overfør data

Vi sender dig en simpel guide til, hvordan du forbinder dine datakilder med Virkplan BI.

Vi bygger dine dashboards

Vi bearbejder, kombinerer og strukturerer data fra dine datakilder til et samlet overblik i Virkplan BI dashboards.

Udnyt din data

Du kan nu sammenholde og identificere sammenhænge på tværs af dine datakilder i én samlet platform. Her kan du også lave og redigere i dine egne rapporter baseret på netop de tal, som du skal bruge.

Bliv klogere på Virkplan BI

Cloud-baseret BI system

Virkplan BI er et cloudbaseret BI-system. Det vil sige, at det altid er os, der hoster og står for vedligeholdelsen af systemet. Vi overvåger desuden dine datakilder, så du altid kan være sikker på, at de er up-to-date. Du skal derfor aldrig bekymre dig om andet, end blot at logge på via Virkplan.dk eller Virkplan Appen – her får du adgang til alle dine rapporter og de funktioner, som du har valgt at inkludere i dit abonnement.

Sæt fart i salget med pipelinestyring i BI

En BI platform gør det langt lettere for dig at gennemskue, hvor guldet gemmer sig i salgsprocessen. Du kan sætte dine salgsdashboards i Virkplan BI direkte op til dit CRM-system, så du lettere kan udnytte historiske data til at forbedre fremtidige beslutninger og samtidig hele tiden have up-to-date data ved hånden. Mere specifikt kan du f. eks lave forecasts på fremtidige salgsresultater, styre og allokere ressourcer for at lukke eller understøtte kommende salg, og analysere hvordan forskellige salgsstrategier performer.

Derudover gør et BI system det også langt mere overskueligt at holde styr på store mængder kundeemner på specifikke stadier med leadscoring. Hovedpointen er, at dit BI system strukturer og kombinerer din data for dig, så du netop får de indsigter, der giver mening for dig og dine mål.

Slide

Lynhurtig opsætning med færdigudviklede rapporter

Da vi allerede har bygget systemer op for mange virksomheder, kan vi indenfor meget kort tid give dig adgang til en række standardrapporter som f. eks økonomirapporter og salgs- og ledelsesrapporter, da vi blot skal sætte din data ind i vores skabeloner. Sådan kan du altså få skudt dit BI system i gang på rekordtid. Standardrapporterne kan dog ikke ændres, så hvis du er interesseret i specifikke tilføjelser eller ønsker at opbygge en rapport over andre informationer, skal du over i en custom rapport. Den kan du enten selv bygge eller vi kan gøre det for dig. Vi har bygget rapporter om alt fra affaldssortering til overvågningssystemer, så mon ikke vi også kan lave netop den rapport, som du mangler.

BI til produktionsafdelingen

Få overblikket over din produktion og vær i stand til at identificere flaskehalse i tide. Med et BI system har du altid et nutidigt indblik i, hvorvidt produktionen performer som planlagt. Det giver dig overblik over, hvorvidt den estimerede brug af ressourcer, maskiner og arbejdstimer overholdes. Således kan du også lettere beregne, hvorvidt eller hvornår den nødvendige kapacitet er ledig til at kunne fuldføre en ny ordre. På denne måde kan du også lettere identificere, hvis du sakker bagud med dine mål og på dette grundlag træffe forebyggende beslutninger.

Slide

Boost performance - overblik over KPI’er

KPI’er er dine guidelines til, at du når i mål med dine ønskede resultater og tal. Ved hjælp af datavisualiseringerne i Virkplan BI har du altid et overskueligt overblik over dine KPI’er, så du hele tiden er opdateret på, hvorvidt din virksomhed er på rette vej. Du kan f. eks spore din salgsaktivitet på mål som omsætning, kundetilfredshed og dækningsbidrag, eller tracke på dine sælgere og vurdere deres individuelle performance. Derudover gør BI det også lettere for dig at identificere potentielle forhindringer, så du kan reagere proaktivt.

Skab transparens i din virksomhed

Virkplan BI tilbyder en meget fordelagtig licensaftale, der gør det muligt for dig at give flere medarbejdere adgang til platformen. Det skaber større transparens og gør det lettere for dine medarbejdere at følge udviklingen i firmaet, så der opstår færre overraskelser. Derudover kan du også motivere dine medarbejdere ved at give dem adgang til KPI’er eller opsætte et dashboard, der streames på kontoret dagligt. Vi kan f. eks lave live-datasæt, der blandt andet kan bruges til at visualisere gennemførte ordrer eller handler i det sekund, de er i hus.

Hold styr på dit lager med BI

Virkplan BI kan hjælpe dig med at holde overblikket over dit lager, så du undgår høj binding af værdi eller pludselig står med tomme lagerhylder. Ved at overvåge dit lager igennem BI platformen har du altid et nutidigt indblik i leveringer og lagerbeholdninger. Her kan du f. eks holde øje med bestilte contra leverede varer eller faktiske kostpriser i forhold til estimerede. Derudover kan du også følge op på leveringstid, leveringssikkerhed og potentielle forsinkelser i leveringer.

Datadrevet markedsføring

Selvom, at du måske allerede tracker diverse kampagner og marketingindsatser igennem dine individuelle platforme, kan et BI system give dig et langt mere værdifuldt helhedsbillede. Her kan du nemlig samle data om dine kunder og kampagner fra alle dine platforme således, at du kan basere dine beslutninger på et samlet billede af dine kunders adfærd, behov, ønsker og interaktioner med dine online kanaler. Sådan kan du også nemt sammenligne, hvordan forskellige indsatser performer og få dit BI system til at lave forudsigelser på, hvor du fanger de rette kundeemner baseret på historiske data. Alt i alt sikrer det dig langt bedre datakvalitet.

Slide

Kom i gang med BI i dag

Se pakker og priser
Artikel

To-do listens interaktive efterkommer

Kom ind bag kulissen og hør mere om hvilken udviklingsprocess, der ligger bag vores Task…
Video

Video: Overvåg data

Hvad er pointen med datadrevet ledelse, hvis din data er forældet? Data passer desværre ikke…
Video

Video: Hvad koster Business Intelligence?

Vi sætter en pris på Business Intelligence! Selvom det kan være fristende at undgå, så…
Nyhed
Mød vores nye kommercielle direktør
Video
Video: Live ordredata
Nyhed
Release – PilotBI 3.0